Ouders dwingen peuter om te roken en te drinken – video

Argentinië – Een peuter die dronken op camera is vastgelegd wordt door haar tienerouders aangemoedigd om weed te roken en bier te drinken. Het filmpje, dat volgens berichten in Argentinië is opgenomen, toont hoe het meisje wiegend en blijkbaar dronken is.

Terwijl haar ouders lachend op de achtergrond te horen zijn, valt het kleine meisje bijna achterover nadat ze weer een sigaret en biertje aangebodenkrijgt.
De ouders van het meisje, die 17 en 18 jaar oud zijn, beweren dat de video als een grap bedoelt was en zeggen dat ze het kind niet echt alcohol of sigaretten hebben gegeven. Ook zouden de ouders hun kind volgens berichten cannabis gegeven hem om te roken.
De ouders werden gearresteerd in hun huis in Formosa in Noord-Centraal Argentinië nadat de video werd gedeeld op sociale media.
De medewerkers van het secretariaat van het ministerie van Kinderbescherming en de autoriteiten van het openbaar ministerie voor jeugdzaken hebben ingegrepen en het kind bij haar ouders weggehaald. Het jonge meisje is nu tijdelijke onder gebracht bij haar grootmoeder.

 

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.