Oplichters in Suriname ontmaskerd en op camera vastgelegd – video

Mensen worden op social media gewaarschuwd voor oplichters in Paramaribo, die op camera zijn vastgelegd. Op de beelden die op het internet zijn opgedoken is te zien hoe de oplichters worden geconfronteerd door degene die bijna opgelicht zijn.

Volgens de berichten op social media hebben deze mannen geprobeerd een woning te Naipailproject voor meerdere mensen te verhuren en daarbij moest men ook nog een voorschot betalen.

Na te hebben betaald zou je opgeroepen worden om op 5 oktober het huurcontract te komen tekenen. Ook stond men op het punt te betalen, toen het ze opviel dat iets niet klopte.

En nu is het doek gevallen voor deze oplichters, en  dat is allemaal op camera vastgelegd. De oplichters vonden het geen pretje toen het ze opviel dat er gefilmd werd, de kale man begon de hitte te voelen, werd vervolgens verlegen en nam gelijk de benen en ging vervolgens in zijn voertuig zitten, die andere man met een zweefblouse aan begon stoer tegen de dame te praten die aan het filmen is en haar te intimideren, en dat ze volgens hem in de problemen zou komen als ze niet zou stoppen met filmen.

Zo klonken de berichten op social media: “Pas Op, Oplichtersbede te kwatta(overkant van pompstation Welgelegen): ze proberen dezelfde woning te Naipailproject voor zoveel mogelijk mensen te verhuren en nemen dan een voorschot(borg) onder het mom dat de woning wordt gereserveerd voor je, en dat je 5 oktober wordt gebeld om een huurcontract te tekenen. Volgens de buren hebben deze oplichters al honderden mensen naar die woning gebracht’.

Heeft u ook een tip? Laat het de redactie weten via 777-8090

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.