Oplichters in Suriname ontmaskerd en op camera vastgelegd - video

Mensen worden op social media gewaarschuwd voor oplichters in Paramaribo, die op camera zijn vastgelegd. Op de beelden die op het internet zijn opgedoken is te zien hoe de oplichters worden geconfronteerd door degene die bijna opgelicht zijn.

Volgens de berichten op social media hebben deze mannen geprobeerd een woning te Naipailproject voor meerdere mensen te verhuren en daarbij moest men ook nog een voorschot betalen.

Na te hebben betaald zou je opgeroepen worden om op 5 oktober het huurcontract te komen tekenen. Ook stond men op het punt te betalen, toen het ze opviel dat iets niet klopte.

En nu is het doek gevallen voor deze oplichters, en  dat is allemaal op camera vastgelegd. De oplichters vonden het geen pretje toen het ze opviel dat er gefilmd werd, de kale man begon de hitte te voelen, werd vervolgens verlegen en nam gelijk de benen en ging vervolgens in zijn voertuig zitten, die andere man met een zweefblouse aan begon stoer tegen de dame te praten die aan het filmen is en haar te intimideren, en dat ze volgens hem in de problemen zou komen als ze niet zou stoppen met filmen.

Zo klonken de berichten op social media: "Pas Op, Oplichtersbede te kwatta(overkant van pompstation Welgelegen): ze proberen dezelfde woning te Naipailproject voor zoveel mogelijk mensen te verhuren en nemen dan een voorschot(borg) onder het mom dat de woning wordt gereserveerd voor je, en dat je 5 oktober wordt gebeld om een huurcontract te tekenen. Volgens de buren hebben deze oplichters al honderden mensen naar die woning gebracht'.

Heeft u ook een tip? Laat het de redactie weten via 777-8090

This post was last modified on September 19, 2017, 4:15 am

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am