Onderzoek overleden man in Kelpen-Oler in Opsporing verzocht

Kelpen-Oler – Het landelijke televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan het rechercheonderzoek naar aanleiding van verdachte omstandigheden rondom een overleden Poolse man afgelopen vrijdag in Kelpen-Oler.

Het Team Grootschalig Opsporing (TGO) vraagt in de uitzending de hulp van de kijkers om duidelijkheid te krijgen over hoe de man het letsel heeft opgelopen. Ook hoopt het onderzoeksteam via de uitzending meer duidelijkheid te krijgen over wat er met de 39-jarige man tussen donderdagavond 20.00 uur en het gewond aantreffen van hem bij zijn auto vrijdagochtend 06.00 uur aan de Ensebroekerweg is gebeurd.

Dinsdagavond op NPO 1 om 20.30 uur is de live-uitzending van Opsporing Verzocht te zien. U kunt tijdens de uitzending tips delen via de gratis opsporingstiplijn van de politie via 0800-6070.

Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel dan gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem. U kunt ook live tijdens de uitzending via uw computer of tablet een tip verzenden via het second screen. Of gebruik het onderstaande tipformulier om uw informatie bij de politie te melden. De herhaling is op woensdag omstreeks 14.00 uur op NPO 2 te zien.(Politie.nl)

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.