Onderhoudswerkzaamheden Fernandes zorgen voor minder productie

Onlangs hebben bezorgde klanten aangegeven dat enkele producten van de Fernades Bottling Company in mindere mate aanwezig zijn in de winkels. Ayda Slooten, public affairs en communications officer Fernandes Bottling Company, bevestigt dit en geeft aan dat Fernandes vanwege onderhoudswerkzaamheden minder kan produceren.

Slooten legt uit dat de bottling company twee productielijnen heeft, waarvan er een stilligt vanwege onderhoud en verbetering. Ook enkele machines worden vervangen, waardoor er tijdelijk minder producten geproduceerd kunnen worden.

De verbetering van de machines is nodig om de kwaliteit van de producten te verhogen en in de toekomst te blijven garanderen. In verband met het onderhoud en de verbetering is besloten tijdelijk te stoppen met de productie van Dasani water. Ook sodawater wordt niet optimaal geproduceerd.

Van de overige merken zullen ook niet alle formaten verpakkingen geproduceerd worden. Softdrinks blijven wel verkrijgbaar in zowel de familieverpakking als de kleinere verpakkingen.

Ook kan de samenleving blijven genieten van de twee smaken Minute Maid Fruit Cooler. Door deze ontwikkeling kan het voorkomen dat klanten minder verschillende formaten van een bepaald product aantreffen in de winkel.

De Fernandes Bottling Company wijst erop dat het produceren van dranken van de hoogste kwaliteitsstandaarden hun belangrijkste prioriteit is en vraagt de samenleving begrip voor het ongerief. “Wij hopen na zes maanden weer optimaal te kunnen produceren”, zegt Slooten. (Dagblad de west)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am