Negenjarige jongen verdwenen in de Surinamerivier

Zondagmiddag heeft er tragische ongeval plaatsgevonden in het inheemse dorp Redi Doti. Een 9-jarige jongen die samen met zijn moeder en vrienden in het dorp waren om te ontspannen, verdween in de Suriname rivier.

Hoe het kindje heeft kunnen verdwijnen, is niet bekend. Maar volgens lokale media ging het kind het water in om een pleziervaartuig te bezichtigen en verdween in de diepte. Familieleden hebben geprobeerd hem te redden maar tevergeefs.
Duikers van het Korps Brandweer Suriname die werden ingschakeld hebben met man en macht gezocht naar het 9-jarige maar moesten hun zoektocht staken toen het donker werd.

Audrey Hankers waarnemend districtscommissaris van Para, was volgens Starnieuws ook op de plaats waar het kind verdween en heeft de moeder beloofd dat de zoektocht maandagochtend wordt voortgezet.

De locatie waar de mensen aan het ontspannen waren is een in aanbouw zijnde resort van het dorp. De recreanten waren op eigen risico op de locatie op aanwijzing van dorpelingen. Het dorpsbestuur wist niets van hun aanwezigheid daar, meldt het Burger Informatie Centrum Para.

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.