Naam slachtoffer aanrijding aan de Martin Luther Kingweg bekend

De 34-jarige autobestuurder Ambikapersad Achaibersingh is op zaterdag 25 november na een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg ter plaatse overleden.

De politie van Houttuin kreeg een telefonische melding van een aanrijding tussen twee auto’s op voornoemd weg. Daar aangekomen werd het levenloos lichaam van Ambikapersad bekneld in het voertuig aangetroffen. De andere bestuurder, Johan M. (66) was niet aanspreekbaar en heeft een bekken fractuur opgelopen. Onderzoek wees uit dat beide bestuurders in tegengestelde richting over de Martin Luther Kingweg reden.

Door tot nog toe onbekende redenen kwam Ambikapersad ter hoogte van de Adhinweg op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de botsing. Ambikapersad overleed ter plekke. Zijn levenloos lichaam is door de brandweer uit het voertuig gehaald.
Per ontboden ambulance is Johan afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van Ambikapersad staat de verkeersbarometer landelijk op 69. Deze zaak is door de politie van Houttuin overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.(KPS)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am