Muziekleraar bespeurde blokfuiten met zijn sperma en deelde ze uit aan scholen

Californië – De politie in de Amerikaanse staat Californië heeft een muziekleraar gearresteerd vanwege een bizarre verdenking: de man zou aan duizenden kinderen blokfluiten hebben gegeven die “besmet” waren met zijn sperma.
De anonieme leraar is werkzaam voor de non-profitorganisatie Flutes Across the World. Als onderdeel van het programma van de organisatie worden blokfluiten geleverd aan basisscholen, waarna leerlingen van 10 en 11 jaar de instrumenten verven en opsturen naar arme kinderen over de hele wereld.

De verdachte stuurde vermoedelijk duizenden blokfluiten die hij besmeurde met zijn sperma naar scholen in het zuiden van Californië. Volgens de Los Angeles Unified School District zijn zeker dertien scholen getroffen door het “ongepast seksueel gedrag van een muziekleraar”.

Ouders van kinderen op de scholen werden vrijdag en zaterdag op de hoogte gebracht van de kwestie, meldt Fox News. “De man deelde fluiten van pvc of bamboe uit aan leerlingen tijdens een muziekles” , schreef Joan Lucid, werkzaam bij één van de scholen, aan ouders. “De verdenking is dat hij een aantal van de instrumenten besmette met zijn sperma.”

“Het is walgelijk en onwerkelijk”, reageert een ouder. “Je kunt je het niet eens voorstellen. Het maakt me ziek.”

De politie is een onderzoek gestart in heel Californië om te zien of er nog meer gedupeerde scholen zijn. Ouders wordt aangeraden de fluiten af te geven bij de lokale politie voor onderzoek.(Nieuwsblad.be)

Random Posts