Most Wanted in Suriname: Gilbert Peerwijk

Verdachte van roofoverval ontsnapt bij politiebureau. De verdachte Gilbert Peerwijk zat in voorarrest en wist op vrijdag 13 oktober te ontsnappen. Hij wordt volgens de politie verdacht van een roofoverval die hij samen met drie andere verdachten heeft gepleegd.

De verdachten hebben een vrouw aan de Waaldijkstraat, ter hoogte van de Fina Bank beroofd van haar tas en gingen ervandoor met SRD. 400 en andere persoonlijke spullen. Het slachtoffer bleef gelukkig wel ongedeerd, meldt de politie.

De verdachten verlieten na hun daad de plek in een gereedstaand voertuig. Aan de hand van het kentekennummer zijn, kort na de beroving, drie verdachten, waaronder Gilbert, aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten in verzekering gesteld.

Gilbert die aan de boeien op de wacht bank was geplaatst in afwachting van zijn verhoor, zag op een onbewaakt moment kans te vluchten. Tot op het moment dat dit bericht is uitgegeven is Gilbert nog niet aangehouden.

De politie vraagt eenieder die informatie kan verschaffen over de woon- of verblijfplaats van deze ontvluchte Gilbert Peerwijk kan die doorgeven via het telefoonnummer 403101 of de Centrale Meldkamer op 115.

Random Posts