Mogelijk rugtas van Anne Faber gevonden meldt de politie

De politie heeft in de vijver bij Huis ter Heide met man en macht tot laat in de nacht gezocht naar de vermiste Anne Faber (25) uit Utrecht.

Het gebied rondom de vijver werd direct afgezet voor sporen onderzoek, nadat mogelijk de fiets van Anne is gevonden. De ME, speurhonden en de technische recherche waren ter plaatse voor sporen. Later kwam De brandweer van pas en zijn de hele nacht bezig geweest met het leeg pompen van de vijver.

Het onderzoek team had grote zwarte schermen neergezet om de zoektocht af te schermen voor de pers en toekijkende omstanders.

Ook het dregteam was tot laat bezig met dreggen in de vijver van het Blookerpark bij Huis ter Heide opzoek naar de vermiste Anne Faber, maar hebben verder geen sporen gevonden.

Duikers zijn vanmorgen begonnen met het doorzoeken van de leeggepompte vijver met netten.Volgens de politie is de Rugzak gevonden in Blookerpark. Lijkt op rugzak die Anne Faber bij zich had,meldt de politie op twitter. Ook word er sporen onderzoek gedaan waar de tas is gevonden.

De politie is ook al dagen bezig met de zoektocht naar de vermiste Anne Faber. Gisteren was er nog een grote zoekactie bij Soestduinen. De ME, veteranen en honderden vrijwilligers zochten naar vermiste vrouw.

Anne wordt sinds vrijdagavond 29 september vermist na een fietstocht. Na haar vermissing begon de politie een zoektocht in de omgeving. Op dinsdag vond een getuige kleding in het bos bij Huis ter Heide, die vermoedelijk van de vermiste Anne is en nu bij het NFI voor DNA-onderzoek ligt.

This post was last modified on October 6, 2017, 3:14 pm

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am