Mogelijk rugtas van Anne Faber gevonden meldt de politie

De politie heeft in de vijver bij Huis ter Heide met man en macht tot laat in de nacht gezocht naar de vermiste Anne Faber (25) uit Utrecht.

Het gebied rondom de vijver werd direct afgezet voor sporen onderzoek, nadat mogelijk de fiets van Anne is gevonden. De ME, speurhonden en de technische recherche waren ter plaatse voor sporen. Later kwam De brandweer van pas en zijn de hele nacht bezig geweest met het leeg pompen van de vijver.

Het onderzoek team had grote zwarte schermen neergezet om de zoektocht af te schermen voor de pers en toekijkende omstanders.

Ook het dregteam was tot laat bezig met dreggen in de vijver van het Blookerpark bij Huis ter Heide opzoek naar de vermiste Anne Faber, maar hebben verder geen sporen gevonden.

Duikers zijn vanmorgen begonnen met het doorzoeken van de leeggepompte vijver met netten.Volgens de politie is de Rugzak gevonden in Blookerpark. Lijkt op rugzak die Anne Faber bij zich had,meldt de politie op twitter. Ook word er sporen onderzoek gedaan waar de tas is gevonden.

De politie is ook al dagen bezig met de zoektocht naar de vermiste Anne Faber. Gisteren was er nog een grote zoekactie bij Soestduinen. De ME, veteranen en honderden vrijwilligers zochten naar vermiste vrouw.

Anne wordt sinds vrijdagavond 29 september vermist na een fietstocht. Na haar vermissing begon de politie een zoektocht in de omgeving. Op dinsdag vond een getuige kleding in het bos bij Huis ter Heide, die vermoedelijk van de vermiste Anne is en nu bij het NFI voor DNA-onderzoek ligt.

Random Posts