Moeder verbrandt haar twee kinderen levend en steekt daarna zichzelf in brand.

In India is de politie een onderzoek gestart naar de dood van een jonge moeder die haar twee kinderen in september levend heeft verbrandt en zelfmoord heeft gepleegd omdat ze moe was van haar arme leven, aldus de politie.

Zaterdagochtend, toen de echtgenoot van de 29-jarige Anita Ajay Kumar Kanojiya naar zijn werk ging, gooide zij benzine over haar twee kinderen van 9 maanden en 2 jaar oud en stak ze vervolgens in brand. Toen zij zeker wist dat de twee kleine kinderen dood waren, pleegde zij zelfmoord door zichzelf ook in brand te steken.

De echtgenoot vertelde aan de politie dat hij en zijn vrouw 4 jaar getrouwd zijn en dat zij onlangs klaagde over haar slechte leefomstandigheden, maar hij kon haar niet helpen omdat hij al een fulltime baan had en deed wat hij kon. Maar ondanks dat was zij niet tevreden met haar gezinsleven.

Een buurman zag dat er rook uit de woning kwam, klopte op de deur en toen niemand opendeed, waarschuwde hij de echtgenoot. Kort daarna arriveerde de echtgenoot met de politie en troffen de drie lichamen aan in de woning.

Random Posts