Moeder van vier kinderen gepenetreerd met ijzeren staaf na mislukte verkrachting.

35-jarige vrouw gepenetreerd met ijzeren staaf na mislukte verkrachting..

Patna: Een vrouw stierf donderdag in het ziekenhuis nadat zij met een ijzeren staaf is gepenetreerd na een mislukte verkrachting. Het voorval heeft woensdag 11 oktober plaatsgevonden in het dorp Baliyawan, 25 km van Patna.

Het slachtoffer (35), een moeder van vier kinderen, werd door de verdachte en een medeplichtige in de buurt van een landbouwbedrijf op brute wijze seksueel misbruikt met een ijzeren staaf.

De verdachte, bekend als Dheeraj, en zijn medeplichtige waren na het mishandeling gevlucht, waardoor het slachtoffer bewusteloos achterbleef.

Zij werd gevonden door dorpelingen die haar naar huis brachten. Eénmaal thuis vertelde zij haar echtgenoot en familie wat haar is overkomen en noemde de naam van haar aanvaller voor ze weer bewusteloos viel. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd waar ze de volgende dag aan haar verwondingen overleed.

Dokter Anil Kumar Shandilya, van PMCH zei tegen Nieuws18:"Het slachtoffer was in een zeer slechte conditie. De Staaf heeft haar geslachtsdeel ernstig beschadigd waardoor zij hevig bloedde. Artsen hebben geprobeerd om haar nog te redden maar zij overleed door bloedverlies.

Volgens Nieuws18 vertelde een politieagent dat de verdachte verliefd op het slachtoffer was. De twee waren bekende van elkaar. Dheeraj had het slachtoffer onder druk gezet om haar man te verlaten, maar dat weigerde zij, waardoor hij samen met een vriend wraak op haar nam.

Eerst hebben de mannen geprobeerd haar te verkrachten maar zij verzette zich hevig. Op een gegeven moment werd haar handen vastgebonden door één van de mannen en de andere forceerde een ijzeren staaf in haar lichaam", aldus politie-inspecteur Prem Chauhan.

De politie heeft een verdachte aangehouden en zijn op zoek naar de andere verdachte.

This post was last modified on October 12, 2017, 9:34 pm

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am