Moeder seksueel misbruik door eigen zoon omdat hij gestrest was

In het Verenigd Koninkrijk heeft een 29-jarige man zijn moeder verkracht toen ze lag te slapen omdat hij gestrest was.

De politie van Merseyside, in de Engelse regio North West Engeland zei dat ze de 29- jarige man hebben aangehouden nadat hij werd beschuldigd van verkrachten van zijn vriendin en zijn moeder.

Volgens het politieonderzoek heeft de man zijn vriendin aangevallen toen ze samen in bed lagen en hij haar begon te beschuldigen dat ze vreemd ging. Op een gegeven moment heeft hij haar verkracht nadat hij haar haar had mishandeld. Het slachtoffer schakelde de politie in en de man werd aangehouden.

Volgens de politie was de man op de bewuste dag voorwaardelijk vrij toen hij de slaapkamer van zijn moeder binnen ging met een schroevendraaier waar ze lag te slapen. De man hield vervolgens de schroevendraaier aan haar nek en terwijl hij haar aan het verkrachten was.
De moeder belde later de politie op om haar zoon te rapporteren. Tijdens ondervraging zei de man dat hij zijn moeder heeft verkracht omdat hij gestrest was, wegens de beschuldigingen dat hij zijn vriendin heeft verkracht.

De man werd veroordeeld wegens mishandeling, verkrachting en seksueel geweld van zijn moeder. Ook werd hij schuldig bevonden voor het verkrachten van zijn vriendin en werd veroordeeld tot 15 jaar en zes maanden gevangenisstraf.

Share

Random Posts