Moeder gooit pasgeboren baby tegen benen van vader tijdens ruzie

Een moeder werd gearresteerd voor het verwonden van haar pasgeboren kindje tijdens een ruzie met haar vriend.

De politie in Louisiana werd naar het ziekenhuis gestuurd na melding van een pasgeboren baby met verwondingen. Volgens de politie heeft de drie weken oude baby een schedelbreuk opgelopen toen zijn moeder hem tijdens een ruzie tegen de benen van zijn vader gooide.

De vader van de baby verklaarde tegen de politie dat hij een en zijn 24-jarige vriendin Heidy Rios ruzie hadden toen ze de baby naar hem gooide en zei:”Neem je f*****g zoon,”.

De moeder ontkende alle beschuldigingen en zei dat ze haar kind niet naar zijn vader heeft gegooid. Maar het verhaal van de moeder kreeg een andere wending nadat een “neutrale” getuige de onderzoekers vertelde dat de moeder inderdaad het kind tijdens het ruzie vasthield en het kind mogelijke heeft laten vallen.

De politie heeft verder geen informatie vrijgegeven over de toestand van het kind. Maar volgens een woordvoerder van de politie waren de verwondingen van de jongetje niet levensbedreigend. De moeder is in verzekering gesteld en moet binnenkort voor de rechter verschijnen.

Random Posts