Moeder die verkrachter dochter doodschoot, en twee andere verwondde vrijgesproken…

Een moeder en dochter zijn opgelucht nadat de officier van justitie alle aanklachten tegen de moeder die drie verkrachters had neergeschoten heeft ingetrokken. De moeder uit Zuid-Afrika werd gearresteerd nadat ze een man had gedood en twee anderen heeft gewond toen ze haar dochter aan het verkrachten waren.

De moeder was aangeklaagd voor moord en poging tot moord, terwijl de twee mannen die het hebben overleefd, aangeklaagd zijn voor verkrachting.

Onder druk van het publiek heeft de Nationale Openbare Aanklager van Zuid-Afrika (NPA) de aanklacht tegen de moeder ingetrokken.

Volgens het politierapport zei de vrouw, die niet werd genoemd dat ze haar 27-jarige dochter om hulp hoorden schreeuwen. Het geschreeuw kwam uit een verlaten huis. Toen ze naar binnen ging, zag de moeder dat de mannen haar dochter aan het verkrachten waren. Ze beweert dat de verdachten hebben geprobeerd haar te overmeesteren, maar ze vocht terug en schoot ze neer, waarbij ze één verdachten doodde en twee anderen verwondde.

De 27-jarige dochter zei dat ze getraumatiseerd was door het incident, maar ze is dankbaar dat ze in leven is, en dat zij haar moeder heel erg dankbaar is voor wat de moeder heeft gedaan,” aldus de dochter. De moeder hoopt dat haar dochter psychologische hulp krijgt en dat ze snel weer beter wordt.

De twee overlevende verdachten worden zonder borgtocht vastgehouden. Nadat alle aanklachten waren ingetrokken werd de moeder en het slachtoffer met de dood bedreigd door familieleden van de verdachten..

Random Posts