Moeder die verkrachter dochter doodschoot, en twee andere verwondde vrijgesproken...

Een moeder en dochter zijn opgelucht nadat de officier van justitie alle aanklachten tegen de moeder die drie verkrachters had neergeschoten heeft ingetrokken. De moeder uit Zuid-Afrika werd gearresteerd nadat ze een man had gedood en twee anderen heeft gewond toen ze haar dochter aan het verkrachten waren.

De moeder was aangeklaagd voor moord en poging tot moord, terwijl de twee mannen die het hebben overleefd, aangeklaagd zijn voor verkrachting.

Onder druk van het publiek heeft de Nationale Openbare Aanklager van Zuid-Afrika (NPA) de aanklacht tegen de moeder ingetrokken.

Volgens het politierapport zei de vrouw, die niet werd genoemd dat ze haar 27-jarige dochter om hulp hoorden schreeuwen. Het geschreeuw kwam uit een verlaten huis. Toen ze naar binnen ging, zag de moeder dat de mannen haar dochter aan het verkrachten waren. Ze beweert dat de verdachten hebben geprobeerd haar te overmeesteren, maar ze vocht terug en schoot ze neer, waarbij ze één verdachten doodde en twee anderen verwondde.

De 27-jarige dochter zei dat ze getraumatiseerd was door het incident, maar ze is dankbaar dat ze in leven is, en dat zij haar moeder heel erg dankbaar is voor wat de moeder heeft gedaan," aldus de dochter. De moeder hoopt dat haar dochter psychologische hulp krijgt en dat ze snel weer beter wordt.

De twee overlevende verdachten worden zonder borgtocht vastgehouden. Nadat alle aanklachten waren ingetrokken werd de moeder en het slachtoffer met de dood bedreigd door familieleden van de verdachten..

This post was last modified on October 14, 2017, 4:30 pm

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am