Moeder betrapt vriend naakt boven op haar dochter (12) en steekt hem in het hoofd

Een moeder die haar vriend naakt boven op haar 12-jarige dochter betrapte, stak hem zes keer neer voordat ze de politie inschakelde. De vrouw, die niet publiekelijk geïdentificeerd is, haalde een mes tevoorschijn en stak haar 31-jarige vriend vijf keer op de borst en één keer in het hoofd.

Nadat de moeder de politie had gebeld, zei de moeder dat ze naar bed ging toen ze haar vriend naakt en boven op haar 12-jarige dochter had aangetroffen.

Zij vertelde dat ze in een woede naar haar zakmes greep en haar vriend aanvloog. Op een gegeven moment ontstond er worsteling tussen het koppel om het mes, waarbij de moeder aan haar keel werd gegrepen en tegen de muur werd gegooid.
Zowel moeder als dochter hadden tijdens het incident snijwonden in hun handen opgelopen.

Het twaalfjarige meisje heeft aan de politie verteld dat het vriendje van haar moeder aan haar geslachtsdeel zat en vervolgens haar onderbroek naar beneden trok, en zichzelf in haar forceerde. De man vertelde haar toen:”Dit is hoe het in de echte wereld is als je een vriendje hebt”, voordat hij haar seksueel misbruikte.

Volgens verklaring van de man viel de moeder hem aan omdat ze jaloers zou zijn, omdat haar 12-jarige dochter gevoelens voor hem heeft.

De man overleefde de aanval en werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De politie heeft de zaak in onderzoek, maar voor zover bekend is, is niemand aangehouden.

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.