Moeder betrapt bekende van haar op ontucht met dochter (2)

Een moeder in Utah kreeg de schrik van haar leven toen ze een bekende van haar betrapte op het seksueel misbruiken van haar 2-jarige dochter.

De moeder vertelde de politie dat de verdachte Jason Nez, een bekende van haar is, en dat hij na een avondje drinken bij de woning kwam, maar wat hij precies kwam doen is niet bekend.

Eenmaal in de woning hoorde de moeder vage geluiden uit de slaapkamwer van haar kinderen komen en ging kijken als alles goed ging met haar kinderen. Moeder kreeg de schrik van haar leven toen ze bij de slaapkamer aankwam, daar trof ze de smeerlap aan terwijl hij seksuele handelingen voerde op haar 2-jarige dochter, ook nog in het bijzijn van haar 3-jarige die toevallig ook in de kamer was en getuige is.

De moeder bracht haar kinderen gelijk in veiligheid en schakelde de politie in. Bij aankomst van de politie was de smeerlap nergens meer te bekennen. Pas na een paar dagen gaf hij zich over aan de politie.

Hij herinnerde zich niet veel van die nacht, zei de verdachte, maar hij gaf toe dat het verkeerd was en dat hij hulp nodig heeft.

Share

Random Posts