Minstens één dode en zes gewonden bij schietpartij in kerk

Een persoon kwam om het leven en zes anderen raakten zwaar gewond nadat een schutter op zondag het vuur opende bij een kerk in Antioch, Tennessee. De schutter hoorde achter de tralies te zijn voordat hij zichzelf doodschoot en de mensen in het kerk, meldt The New York Times.

De plaatselijke brandweer schrijft op Twitter dat alle mensen naar een ziekenhuis in de omgeving zijn gebracht en dat de meeste slachtoffer 60 jaar en ouder zijn. De persoon die werd gedood was een vrouw.

Tijdens een persconferentie zei een woordvoerder van de politie, Don Aaron, dat de schutter rond de 20 jaar oud is en dat hij geen enkele relatie had met de kerk. De schutter reed in een blauwe S. U. V., en droeg een neopreen masker dat lijkt op wat een skiër draagt.

Een buurvrouw vertelde aan de televisiezender WKRN dat er mensen naar haar huis kwamen voor hulp. Ze zei dat haar man naar de kerk ging en iemand op de parkeerplaats zag en een ander persoon in de deuropening van de kerk. Wat het motief van de schutter was, is niet duidelijk.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.