Minister Miranda: ‘’Niet focussen op de frustratie’’

Minister Jerry Miranda roept de samenleving op, niet te focussen op de frustratie maar om te kijken naar wat er daarvoor in de plaats zal komen. De bewindsman geeft een reactie naar aanleiding van de werkzaamheden die in november van start gaan aan de Zwartenhovenbrugstraat.

Het is mogelijk, dat voor het verkeer enig ongerief zal ontstaan maar de bewindsman is van mening dat het volk daarvoor iets beters terug krijgt. In gesprek met het Nationaal Informatie Instituut (NII) verwijst de bewindsman naar de periode toen de Maagdenstraat ook een grote rehabilitatiebeurt kreeg. Nu is de weg en alles erom heen prachtig en niemand die nog praat over hoe frustrerend het was. ‘Wij moeten het doen want wij hebben geen andere keus’’, aldus de minister.

De overheid start medio november met de rehabilitatie van de Zwartenhovenbrugstraat. Het gaat om het gedeelte tussen de Nassylaan en het Molenpad. De bedoeling van de werkzaamheden is dat de riolering die onder de weg loopt, wordt vernieuwd. Daarna wordt de weg voorzien van een nieuwe asfaltlaag en krijgt de directe omgeving ook een opknapbeurt. Dit project zal ruim 24 maanden in beslag nemen. De bewindsman vroeg de samenleving wat geduld te betrachten. U gaat zelf schrikken hoe mooi het gaat worden, aldus minister Miranda. Met het Korps Politie Suriname en de aannemer Baitali N.V. zijn er modellen uitgewerkt om eventueel ongerief tot een minimum te beperken.(NII)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am