Minister Miranda: ‘’Niet focussen op de frustratie’’

Minister Jerry Miranda roept de samenleving op, niet te focussen op de frustratie maar om te kijken naar wat er daarvoor in de plaats zal komen. De bewindsman geeft een reactie naar aanleiding van de werkzaamheden die in november van start gaan aan de Zwartenhovenbrugstraat.

Het is mogelijk, dat voor het verkeer enig ongerief zal ontstaan maar de bewindsman is van mening dat het volk daarvoor iets beters terug krijgt. In gesprek met het Nationaal Informatie Instituut (NII) verwijst de bewindsman naar de periode toen de Maagdenstraat ook een grote rehabilitatiebeurt kreeg. Nu is de weg en alles erom heen prachtig en niemand die nog praat over hoe frustrerend het was. ‘Wij moeten het doen want wij hebben geen andere keus’’, aldus de minister.

De overheid start medio november met de rehabilitatie van de Zwartenhovenbrugstraat. Het gaat om het gedeelte tussen de Nassylaan en het Molenpad. De bedoeling van de werkzaamheden is dat de riolering die onder de weg loopt, wordt vernieuwd. Daarna wordt de weg voorzien van een nieuwe asfaltlaag en krijgt de directe omgeving ook een opknapbeurt. Dit project zal ruim 24 maanden in beslag nemen. De bewindsman vroeg de samenleving wat geduld te betrachten. U gaat zelf schrikken hoe mooi het gaat worden, aldus minister Miranda. Met het Korps Politie Suriname en de aannemer Baitali N.V. zijn er modellen uitgewerkt om eventueel ongerief tot een minimum te beperken.(NII)

Random Posts