Minister Ferdinand Welzijn van Handel, Industrie en Toerisme wordt nieuwe minister van Justitie en Politie

 

Minister Ferdinand Welzijn van Handel, Industrie en Toerisme (HI en T) wordt de nieuwe minister van Justitie en Politie, dit meldt Suriname Herald die uit een betrouwbare bron heeft vernomen. De voorbereidingen voor de beëdiging die de komende week moet plaatsvinden is al in volle gang.

Ook meldt Suriname Herald dat de bewindsman niet op de hoogte is van de aanstaande benoeming, maar dat het voor hem geen probleem zal zijn om de taken over te nemen, maar vraagt zich af of er al een geschikte kandidaat is om de taken over te nemen als Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme.

“Ik heb er geen moeite mee, maar is er al iemand die deze post zal overnemen,” vraagt Welzijn zich af. Als ik dit ministerie moet verlaten zonder dat er al iemand anders is, dan is het wer broekoe poer broekoe, aldus de bewindsman.

Sedert het vertrek van ex-minister Eugène van der San is Welzijn belast met de waarneming in deze functie. Het Ministerie van Justitie en Politie heeft al langer dan drie maanden geen minister. Ook het Korps Politie Suriname heeft geen korpschef. Ook die functie moet nog ingevuld worden.

Suriguide/SRHerarld

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.