Militair steelt taxi om vriendin met spoed naar het ziekenhuis te brengen

Een militair is aangehouden op verdenking van een beroving. Hij zou de auto van een taxichauffeur in Paramaribo hebben buitgemaakt. Het slachtoffer verklaarde dat hij aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Saronbrug een klant liet uitstappen.

Op een gegeven moment stopte een bromfietser die gewapend was met een mes, naast zijn auto. Door deze handelingen van de man rende de bestuurder uit paniek en angst weg uit zijn voertuig. De verdachte reed in die wagen weg en liet zijn bromfiets op de plaats delict achter. De politie nam deze bromfiets in beslag.

De klant is vermoedelijk vriendin van de verdachte. De politie ging naar de locatie voor onderzoek, maar trof de klant niet aan. Zij zat in de taxi en reed samen met de verdachte weg. Naderhand meldde de verdachte, een militair, bij de politie aan. De auto is terecht. Hij verklaarde bij de politie dat hij zijn vriendin in de taxi naar het ziekenhuis bracht. Zijn vriendin had zich verwond aan haar hoofd. Verder gaf hij aan een taxi te hebben gebeld.

Toen hij het voertuig zag, rende hij ernaar toe. Toen de taxichauffeur wegrende, bracht hij zijn vriendin in de taxi naar het ziekenhuis. Hij ontkent met een mes of houwer gewapend te zijn. De politie schakelde de militaire politie in voor verder onderzoek. (Times)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am