Meisje in het bijzijn van haar moeder en broertje ontvoerd – video

Er verscheen een misselijk makend filmpje op het internet waarop te zien is hoe twee mannen een tienermeisje met geweld ontvoeren nadat haar vader één van de mannen toestemming gaf om met het doodsbange meisje te trouwen.

De beelden werden door een onbekend familielid gemaakt in het dorp Kalu Khan Ki Khan Ki Dhani in het district Jodphur in de noordelijke Indiase deelstaat Rajasthan.

De moeder van het wanhopige meisje probeert de mannen tegen te houden, maar wordt op ruwe wijze tegen de grond gegooid in het bijzijn van een klein jongetje, vermoedelijk het broertje van het meisje.

Op de beelden is te zien hoe het meisje probeerde te vluchten, maar ook zei wordt door één van de mannen tegen gehouden.
De andere grijpt de moeder, gooit haar vervolgens weer tegen de grond en begint haar met vuisten op haar hoofd te slaan, terwijl de broertje machteloos toekijkt en aan het huilen is.

Een ander persoon verschijnt op beeld, maar ook hij is machteloos om te voorkomen dat de mannen het meisje ontvoeren.Eén van de ontvoerders rijdt vervolgens weg met het meisje en de ander stapt op een motorfiets. Het is niet duidelijk of de politie op de hoogte is gebracht of bezig is met een onderzoek.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.