Meisje (15) ontsnapt aan verkrachters door meer over te zwemmen

Na bijna een maand is een einde gekomen aan de lijdensweg van een Amerikaanse tiener van vijftien uit Minnesota. Het meisje was ontvoerd door drie criminelen die haar herhaaldelijk verkrachtten. Toen ze even alleen werd gelaten, kon ze ontsnappen door een meer over te zwemmen. De politie prijst de moed en de kracht van de tiener.

Het meisje werd 29 dagen gevangen gehouden door Thomas Barker (32), Steven Powers (20) en Joshua Holby (31). De verkrachters brachten haar naar verschillende plekken. Ze sloten haar op in een kast en bonden haar vast met tie wraps. Ook bedreigden ze haar met een pistool, meldt de Washington Post.

Barker had het slachtoffer in zijn auto gelokt en haar meegenomen naar zijn caravan. Uiteindelijk belandde de tiener in de stacaravan aan Thompson Lake in Grant County waarvandaan ze kon vluchten.

Een boer merkte het meisje op in het grasveld op zijn erf. ,,Ik dacht eerst dat het een hert was, maar herkende even later het gezicht van de tiener die al weken werd vermist. Overal hingen posters van het meisje. Ik vroeg of zij inderdaad dat meisje was dat werd vermist. Ze was helemaal doorweekt en droeg geen broek en schoenen meer”, vertelt de boer.

Arrestatie
De drie mannen werden dinsdag gearresteerd. Het trio had haar op 8 augustus ontvoerd. Ze mishandelden haar ‘als een beest’ en verkrachtten haar herhaaldelijk, volgens de aanklagers. Daarnaast probeerden ze haar een paar keer te vermoorden.

Toen de politie haar oppikte bij de boer, zag het meisje de auto van Powers langsrijden. De man werd meteen aangehouden. Zijn twee kompanen konden even later ook ingerekend worden(AD)

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.