Meisje (13)raakte zwanger nadat zij door een oom en docent werd verkracht

In Wimauma een plaats in de Amerikaanse staat Florida raakte een 13-jarige meisje zwanger nadat zij door haar docent en haar oom werd verkracht.

Dit gebeurde tussen oktober en november 2016 en kwam in maart 2017 aan het licht toen het 13-jarige meisje zwanger bleek te zijn.Volgens de politie heeft de 29-jarige leraar en voetbalcoach Sonny Juarez, de 13-jarige student 5 maanden lang misbruik op de campus en in zijn klaslokaal.

Ook meldde de politie dat het meisje niet alleen door haar docent werd misbruik maar op hetzelfde moment werd zij ook door haar 54-jarige Felipe Diaz Hernandez seksueel misbruik en raakte daarna zwanger.In september beviel het meisje die nu 14 is van een baby meisje, en uit een DNA-tests is gebleken dat haar oom de vader van haar kind is.

Zowel haar docent als haar oom werden gearresteerd. De docent werd beschuldigd van ontucht en seksueel molest en werd vrijgelaten nadat hij een borg van 15.000 dollar heeft betaald. Ook de oom werd beschuldigd van seksueel misbruik en seks met een minderjarige, hij zit momenteel in de gevangenis in afwachting van zijn proces.

Share

Random Posts