Meisje (10) achter auto aan gesleept en moest kinderarbeid verrichten zonder pauze

Een 10-jarige meisje dat herhaaldelijk werd geslagen, gedwongen om buiten zonder pauzes te werken, en achter een auto gesleept werd met een touwtje dat om haar middel was vastgebonden, wist woensdag te ontsnappen van haar kwelgeesten.

De moeder van het meisje, 34-jarige Leslieann Raeder, werd belast met het in gevaar brengen van het welzijn van een kind, terwijl Shawn Whaley, 23, Brandy Shaver, 18 en Gary Bubis, 37, worden beschuldigd voor mishandeling.

Het slachtoffer wist woensdag uit de woning te ontsnappen toen de vier verdachten lagen te slapen, en rende vervolgens naar een buurvrouw en smeekte om hulp, aldus de staatspolitie van New York Vrijdag. Later werd het 10-jarige slachtoffer opgenomen in het ziekenhuis.

Zij huilde, ze was helemaal vies, ze heeft in twee weken geen douche gehad,”vertelde de buurvrouw die het meisje te hulp schoot aan WETM-TV. Provincie Sheriff Sullivan, zei dat het meisje werd gedwongen om buiten schoon te maken met een borstel zonder water, en kreeg dagelijks een maaltijd geserveerd in hete saus.

Leslianne Rader, 34, moeder van de 10-jarige slachtoffer

Bij één incident werd ze gedwongen om een rugzak op elke schouder te zetten, om vervolgens over een zandweg te rennen. Het slachtoffer werd gevolgd met een auto, die haar zou raken als ze te langzaam ging. Als ze fysiek niet verder kon, bonden ze een touw om haar middel, bonden datzelfde touw vast aan de bumper van de auto en begonnen ze haar mee te trekken,”. Als ze zou vallen, zouden ze blijven rijden en zou ze uiteindelijk gesleept worden.

De 10-jarige vertelden ook aan de autoriteiten dat verdachte Whaley, haar in het kruis schopte terwijl hij laarzen aan had.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.