Medewerkers Surpost stelen spullen uit pakketten – video

Medewerkers Surpost stelen spullen uit pakketten en Surpost zegt niet verantwoordelijk te zijn, nu zijn klanten de dupe en kunnen geen kant op.

Eén van de gedupeerde Parwat is niet te spreken over de service van Surpost. Volgens hem hebben de medewerkers gereedschappen en andere spullen gestolen uit dozen die hij vanuit Nederland heeft laten posten. Ook laat hij weten geen vertrouwen te hebben in Surpost, omdat de filiaal manager van mening is dat Surpost Nickerie niet aansprakelijk is bij verlies of diefstal van jouw spullen omdat die in Paramaribo worden gecontroleerd.

Maar dit is niet de eerste keer van diefstal bij Surpost, niet lang geleden zijn meerdere mensen de dupe geworden en omdat Surpost niet verantwoordelijk is, zullen meer spullen verdwijnen in de zakken van criminele medewerkers.

Nu de feestdagen naderen, is men bang dat er spullen zullen verdwijnen als Surpost niet snel stappen onderneemt. Heeft u ook een klacht meldt dit aan de redactie: redactie@suriguide.com of via de App +597778090

Credit video:Mones.

Share

Random Posts