Marlon G in de onderbeen geraakt door politie kogel in Suriname

Het Regio Bijstand Team Paramaribo heeft zondagochtend 24 september een inbreker in de been geschoten. De verdachte Marlon G. zou samen met een kameraad hebben ingebroken bij een bedrijf aan de Zwartenhovenbrugstraat. Bij het zien van de politie gingen de twee verdachten er vandoor.

De politie heeft toen waarschuwingsschoten gelost toen de twee verdachten er vandoor gingen. Ook de waarschuwingsschoten brachten de verdachten niet tot andere gedachten, waardoor de politie genoodzaakt was gericht te schieten.

Eén van de inbrekers Marlon G, werd in de onder been geraakt door een politie kogel toen hij op de vlucht was. Volgens de politie waren er gereedschappen die gebruikt werden bij de inbraak aangetroffen aan de verdachten.

Per ontboden ambulance is Marlon afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is hij overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Aan de opsporing van zijn kompaan wordt gewerkt.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.