Man overleden na steekincident in de Zaanstraat in Deventer

Deventer – Op donderdag 5 oktober kort na 00.30 is een man in de Zaanstraat in Deventer neergestoken en overleed ter plaatse, meldt de politie. Agenten reageerden op deze melding en troffen het slachtoffer zwaar verwond op straat. Agenten hebben geprobeerd de man nog te redden. Dit lukte helaas niet en het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen.

Agenten hadden rondom de plaats delict de straat ruim afgezet. Door forensische specialisten en rechercheurs is een onderzoek naar de toedracht gestart, aldus de politie.

Volgens de politie hebben twee mannen zich gemeld bij het politiebureau die mogelijk betrokken zijn geweest bij het steekincident en zijn als verdachte aangehouden. De verdachten zijn een 47-jarige man uit Wilp en een 41-jarige man uit Deventer.

Het rechercheonderzoek in nog in volle gang. Onderzoek moet duidelijk maken wat er precies is gebeurd in de Zaanstraat, wat de aanleiding is en wat welke mate van betrokkenheid de twee verdachten bij dit incident hebben. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld.

Random Posts