Man overgooit echtgenote en hun twee kleine kinderen met zuur

Een boze echtgenoot heeft zijn gezin heeft overgooit met zuur omdat de moeder besloten had om te gaan werken, aldus de politie in India. De politie van Mumbai zei dat ze Roobab Ali Sheikh hebben gearresteerd nadat hij zijn echtgenote en zijn twee kinderen van 4 en 5 jaar oud heeft overgooit met zuur.

De man word beschuldigd van poging tot moord en het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel. Volgens het politieonderzoek waren Roobab en Zakira 8 jaar getrouwd en hadden ze samen twee kinderen. Onlangs besloot Zakira om zeep te produceren en aan winkels te verkopen om wat geld te verdienen om voor haar kinderen te zorgen omdat haar echtgenoot niet werkte.

De echtgenoot werd extreem boos omdat hij het niet goedkeurde dat zijn vrouw buitenshuis werkte. Op vrijdagavond, nadat zijn vrouw naar bed ging gooide de echtgenoot zuur op haar gezicht. Een deel van het zuur kwam vervolgens terecht op zijn twee kinderen.

Zakira werd naar het Masina Ziekenhuis afgevoerd waar ze in kritieke toestand zou verkeren. Als gevolg van de aanval werd Zakira blind in het ene oog en niet eens in staat is om het andere oog te openen. Haar gezicht is gedeeltelijk beschadigd en 80 procent van haar lichaam heeft brandwonden opgelopen.

India

Random Posts