Man houdt mes tussen benen van zwangere vrouw en dreigde zuur op haar te gooien

Een gestoorde gek hield een mes tussen de benen van een zwangere vrouw en bedreigde zuur op haar te gooien, als ze geen abortus zou plegen.

Rakim Braithwaite, 27, wordt ervan beschuldigd voor het bedreigen van een zwangere vrouw, hij zou een mes tussen de benen van zijn slachtoffer hebben gehouden en bedreigde dat haar in de baarmoeder te steken, daarna zou hij op het slachtoffer stampen tot bloedend toe en vervolgens zuur op haar gooien.

De rechter vernam dat hij de vrouw, die om juridische redenen niet genoemd kan worden, bedreigde als ze geen contact opnam met een Abortuskliniek.Volgens de aanklager probeerde hij “het leven van een ongeboren kind te vernietigen”.

Ook wordt hij ervan beschuldigd het slachtoffer te vermoorden, in februari vorig jaar had hij het slachtoffer telefonisch bedreigd.

Op 11 november paar maanden later werd hij ervan beschuldigd het slachtoffer te hebben mishandeld. In die zelfde maand moest het slachtoffer vervolgens vuisten incasseren en dreigde hij haar te vermoorden en zuur op haar gezicht te gooien, aldus aanklager David Markham.

In de rechtbank ontkende de verdachte alle beschuldigingen.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.