Man gaat met hower politiebureau in en dreigt andere te kappen te Wit Santie

De politie van Zanderij kreeg in de vroege ochtend van zaterdag 30 september diverse aangiften van vechtpartijen op een Back to Schoolparty in de omgeving van Wit Santi.

De organisator heeft zich namelijk niet gehouden aan de vergunningsvoorschriften. Het feest is tot 05.30 uur gehouden. Nadat velen van de bezoekers zich te goed hadden gedaan aan alcohol, deden zich heel wat taferelen voor. Een groep van acht bezoekers toog naar het politiebureau om aangifte van mishandeling te doen. Terwijl de politie bezig was deze groep aan te horen, verscheen er een andere groep in het bureau met de eis om direct te worden gehoord. Toen bleek dat een manspersoon een jongeman met een steekverwonding in zijn voertuig had zitten. De melder kreeg een geneeskundige verklaring en is met het slachtoffer verwezen naar de Spoed Eisende Hulp.

De 30-jarige Abner K. die ook was meegegaan naar het bureau was niet tevreden met de afhandeling en dreigde de zaak te laten escaleren omdat er niet voldoende aandacht zou zijn besteed aan zijn belang.

Korte tijd later stormde Abner bewapend met een houwer de politiewacht, binnen. Hij zwaaide daarmee in de richting van de andere aangever. De wetsdienaren sloegen gelijk toe en konden door kordaat optreden, voorkomen dat de aangever werd verwond. Abner, die stomdronken was kon door de politieambtenaren worden ontwapend. Hij zag echter kans te vluchten.

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) is toen ingeschakeld en hield Abner op maandag 2 oktober aan. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

De jongeman met de steekverwonding, is na medische behandeling heengezonden, meldt de Public Relations afdeling van het KPS.

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am