Man filmde vrouw terwijl zij seks had met een geleidehond – video

Een echtpaar werd gearresteerd nadat ze hun hond hadden gebruikt voor seksuele activiteiten.

De man en vrouw van Phoenix, Arizona, zijn opgepakt nadat beelden werden ontdekt waarop te zien is dat de vrouw seks had met hun hond. Volgens de politie maakte de 39-jarige Roy Lee films van zijn vrouw de 44-jarige Melessa Ann Martinez, terwijl zij bezig was met het arme beest.

Het incident kwam aan het licht toen een familielid contact met de politie nam nadat die de beelden op een mobiele telefoon zag. De man gaf aan de politie toe dat hij zijn vrouw en de hond filmde terwijl ze seksuele handelingen verrichtte met het beest.

Volgens het rapport van de politie verklaarde de man dat hij het idee kreeg “nadat hij op het nieuws had gezien dat een vrouw problemen kreeg vanwege seks met een hond”. Ook de vrouw gaf toe dat haar man haar filmde terwijl zij seks had met de hond. Beide werden aangeklaagd met één telling van bestialiteit.

Tijdens haar eerste rechtszitting was de vrouw geschokt toen de rechter haar opdroeg geen contact met de hond te hebben. Zij vertelde de rechter dat de hond haar geleidehond is. De rechter verifieerde haar bewering dat de hond inderdaad een geregistreerd hond is en gaf de vrouw alsnog toestemming om contact te hebben met de misbruikte hond onder bepaalde  voorwaarden.

Random Posts