Man door ander dood gekapt te Gunsi in het district Sipaliwini

Op zondag 3 september is een man om het leven gebracht. Volgens de politie is het slachtoffer Bernardo De Araujo Pinto, van Braziliaanse komaf. Hij is door kapverwondingen om het leven gebracht. Het incident vond plaatst te Gunsi in het district Sipaliwini.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat het slachtoffer en de vermoedelijke dader in hun hangmatten lagen te slapen, toen er plotseling geschoten werd. Zij schrokken wakker en zagen de vermoedelijk dader met een jachtgeweer in zijn hand. Ze renden toen weg om dekking te zoeken, maar Bernardo bleef alleen achter met de gewapende dader.

Even later gingen de getuigen terug naar hun kamp waar ze het levenloze lichaam van Bernardo met kapverwondingen aantroffen en dat de vermoedelijk dader gevlucht was na zijn daad. Wat de toedracht is geweest van de moord is niet bekend.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. Aan de aanhouding van de vermoedelijke verdachte wordt gewerkt.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.