Man doodgeschoten terwijl hij het hoofd van een dode vrouw at

Een 23-jarige man is door politiekogel om het leven gebracht nadat hij het hoofd van een vrouw aan het eten was die hij had onthoofd.

De 23-jarige Aphiwe Mapekula, werd in de armen, onderbeen en in zijn buik geraakt en stierf in drie dagen later op 12 september in het ziekenhuis. Volgens de politie was de verdachte bezig het hoofd van zijn slachtoffer te eten die hij had onthoofd na een ruzie. Het slachtoffer de 35-jarige Thembisa Masumpa, was werkzaam bij de familie van de verdachten als schoonmaakster.

Lokale media berichten dat hij de waarschuwingsschoten van de agenten negeerde en de agenten probeerde aan te vallen met het mes waarmee hij zijn slachtoffer om het leven bracht. Nadat de verdachte werd neergeschoten werd hij met spoed naar het Nelson Mandela academisch ziekenhuis gebracht, waar hij enkele minuten na zijn opname een vrouwelijke arts aanviel. Drie dagen later overleed hij aan zijn verwondingen.

Politiewoordvoerder Edith Mjoko zei:’ Hij doodde het slachtoffer met een mes door in haar keel te snijden. Toen de moeder van de verdachte zag wat er gebeurde, haastte ze zich en belde gelijk de politie. Bij aankomst was de verdachten druk bezig het vlees van zijn slachtoffer te eten.

De moeder van de kannibal was degene die het als eerste heeft gezien, toen haar zoon het slachtoffer aanviel. Ik heb nooit zo’ n zoon opgevoed’, zei ze tegen The Daily Dispatch. Dit heb ik me nooit voorgesteld. Het incident vond plaats op 9 september.

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.