Man (44) aangehouden voor ontvoering te Ephraimzegenweg

Op donderdag 10 augustus heeft de politie een 44-jarige man aangehouden die van ontvoering en mishandeling word verdacht.

Uit het politieonderzoek is gebleken dat et slachtoffer samen met een vriend uit een bus bij de rotonde van Latour uitstapte en over de Ephraimzegenweg liepen naar huis, toen uit het niets een witgelakt voertuig naast hun stopte.

In de voertuig zaten drie onbekende mannen die het slachtoffer met geweld meenamen in de voertuig. Elders brachten zij het voertuig tot stilstand, trokken het slachtoffer eruit en brachten hem slagen toe, omstanders schoten het slachtoffer te hulp en hielden de 44-jarige André D, aan en schakelde de politie in.

De twee kompanen van André maakten zich toen uit de voeten en sindsdien ontbreekt er nog ieder spoor van de twee andere verdachten. Volgens de politie is het niet bekend wat de aanleiding van de ontvoering was, de politie van Latour onderzoekt zaak verder.

André is overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.