Man (22) aangehouden door beveiliger aan de Hindilaan

De politie van Flora kreeg op woensdag 22 november een melding via de Centrale Meldkamer dat er een verdachte was aangehouden door een beveiligingsmedewerkers aan de Hindilaan een zijstraat van de Jagernath Lachmonstraat.

Uit het politieonderzoek is kom vast te staan dat de beveiliger tegen 05.00 uur op werk was toen hij een verdachte voertuig zag stoppen.

De 22-jarige verdachte Dwayne V. stapte uit het voertuig en sprong vervolgens over een schutting. De beveiliger vermoedde dat het om een inbreker ging en liep naar het terrein waarop verdachte zich bevond en zag hem gluren naar binnen in de appartementen en de voertuigen.

Hij riep naar hem, vroeg wat hij daar deed en verzocht de verdachte te blijven staan. De verdachte rende richting zijn voertuig en stapte in om te vertrekken. Maar die besloot om uit zijn voertuig te stappen nadat de beveiliger een waarschuwingsschot loste.

De politie werd ingeschakeld en de verdachte is overgedragen aan de wetsdienaren van Flora die na de melding de plek aandeden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Random Posts