Leerlingen Mulo school Domburg belagen medeleerling met scharen

Leerlingen van Willem Van Lier Mulo school in Domburg hebben gister na school een medeleerling gestoken. Een familie lid van het slachtoffer heeft foto op social media geplaatst met de bebloede kleren van het slachtoffer.

Volgens het bericht dat in de ronde gaat op social media stonden de leerkrachten toe te kijken en geen poging hebben gedaan om het gevecht te stoppen, terwijl het slachtoffer belaagd met scharen  door medeleerlingen.

Lees ook: Politie doet inval bij post Richelieu

Ook zou het slachtoffer in een plas bloed achterlaten zijn. Volgens de directrice was het niet zo erg en liet het slachtoffer achter. De familie lid is ook niet te spreken over hoe de politie haar neefje hebben behandelt en dat hij zonder pardon naar een polikliniek werd doorverwezen. De twee andere leerlingen zijn door de politie aangehouden.

Lees hieronder het volledige bericht.

Vandaag gebeurt na school op Domburg de willen van lier mulo school. Ik post dit omdat ik de aandacht vraagd van de des betreffende instantie’s. Terwyl de school leiding daar stond leerkrachten werd deze jinge gestoken me neefje gestoken bewerk door twee ander leerlingen. Beiden bewapend met een schaar. Erg vindt ik t dat die jongen badend in zyn bloed gewoon werd gelaten. Terwyl de directrice mevr Ritfeld gewoon de worden gebruikte T IS NIET ZO ERG.. Is dit niet erg. Wat dan wel… Naderhand gaat deze leekracht als te zyn directrice van de school gewoon weg. Punt twee de politie deponeer me neefje gewoon by een rgd poli en zonder de aanwezigheid van hun werd hy behandelt… Hoe weet men hoe diep en of hoeveel steekwonden hy is toegediend.. Dit stuk moesten we zelf door geven aan ze… Is dit de manier hoe men omgaat met t leven van een leering… De leerkrachten gevraagd om wat er is gebeurt. Was hun verklaring… We hebben t van afstand gezien punt uit… Zyn t dit soort van leiding die zeggen op school zyn wy verantwoordelyk voor U kind… Foei toch… Dit moet de minister zien en weten… Omdat dit zich niet mag herhalen niet met hem niet met iemands anders kind..

Random Posts