Kippen verkrachter uit Kenia betrapt op het dumpen van dode kippen

Kippen verkrachter uit Kenia betrapt op het dumpen van verkrachtte kippen. In Kenia werd een man op brute wijze mishandeld door een boze menigte nadat hij werd betrapt op het dumpen van dode kippen die volgens de politie bleken te zijn verkracht.

De politie van de Provincie Bomet zei dat ze een onderzoek tegen 33-jarige Mutai zijn begonnen omdat hij beschuldigd wordt van het verkrachten van zijn buurman kippen.

Mutai wordt beschuldigd van diefstal, dierenmishandeling en Bestialiteit, van de rechter moet de man een schadevergoeding van 40 dollar betalen aan de eigenaar van de twee verkrachtte kippen.

Eigenaar met twee van de dode kippen

Volgens het politieonderzoek ging de man het erf van zijn buurman en stal twee kippen. Toen de buurman Richard Kibor Tonui merkte dat zijn kippen vermist waren, waarschuwde hij de bewoners van zijn buurt.

Buurtbewoners verzamelde zich en zochten naar de kippen. Later die dag werd de man betrapt op het dumpen van de twee dode kippen die verkracht bleken te zijn. De man gaf gelijk toe dat hij de kippen tot de dood heeft verkracht.

De dierenverkrachter werd vervolgens de bewoners letterlijk in elkaar geslagen totdat de politie ter plaatse kwam. Na zijn aanhouding beloofde Mutai om te gaan trouwen en te stoppen met seks met dieren.

Share

Random Posts