Kindje gedumpt op Amsterdam Centraal

Zondagmiddag 26 november is een jongetje zonder begeleiding aangetroffen op het Centraal Station in Amsterdam. Het is op dit moment niet duidelijk wie het jongetje is en aan wie hij toebehoort.

De politie vermoedt dat het kind mogelijk is achtergelaten op het station. Op beveiligingscamera is te zien dat het kindje in gezelschap is van een vrouw. De politie wil graag weten wie deze vrouw is.

De politie vermoed dat het kindje rond  vier of vijf jaar oud is en in goede gezondheid verkeert. Ook meldt de politie dat het kind is opgevangen door een pleeggezin. Tot op heden heeft niemand contact opgenomen met de politie om zijn vermissing te melden. Het is ook niet duidelijk uit welk land hij komt.

Het onderzoeksteam wil weten wie de vrouw en de jongen zijn en wie de ouders/verzorgers zijn van het kind. Vanwege privacy van de jongen te beschermen, is hij door de politie onherkenbaar gemaakt op de beelden.

Heeft u informatie? Neem dan contact op. Dat kan via het onderstaande tipformulier of via 0900-8844. Informatie kan ook anoniem doorgegeven worden via 0800-7000. Op www.meldmisdaadanoniem.nl kan een anoniem tipformulier worden ingevuld.

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am