Kindje gedumpt op Amsterdam Centraal

Zondagmiddag 26 november is een jongetje zonder begeleiding aangetroffen op het Centraal Station in Amsterdam. Het is op dit moment niet duidelijk wie het jongetje is en aan wie hij toebehoort.

De politie vermoedt dat het kind mogelijk is achtergelaten op het station. Op beveiligingscamera is te zien dat het kindje in gezelschap is van een vrouw. De politie wil graag weten wie deze vrouw is.

De politie vermoed dat het kindje rond  vier of vijf jaar oud is en in goede gezondheid verkeert. Ook meldt de politie dat het kind is opgevangen door een pleeggezin. Tot op heden heeft niemand contact opgenomen met de politie om zijn vermissing te melden. Het is ook niet duidelijk uit welk land hij komt.

Het onderzoeksteam wil weten wie de vrouw en de jongen zijn en wie de ouders/verzorgers zijn van het kind. Vanwege privacy van de jongen te beschermen, is hij door de politie onherkenbaar gemaakt op de beelden.

Heeft u informatie? Neem dan contact op. Dat kan via het onderstaande tipformulier of via 0900-8844. Informatie kan ook anoniem doorgegeven worden via 0800-7000. Op www.meldmisdaadanoniem.nl kan een anoniem tipformulier worden ingevuld.

Random Posts