Kalidien-Mansaram hekelt negatief gedrag op social media

Als mensen teveel vrijheid hebben leidt dat tot anarchie” reageert Sharmila Kalidien-Mansaram op onder meer verwensingen naar de President van de Republiek Suriname op social media . Ze haast zich om te zeggen, dat anarchie en democratie niet hetzelfde zijn.

“Niemand komt aan de vrijheid van meningsuiting, iedereen mag een mening hebben behoudens de grenzen die de wet stelt” legt de politica uit. Ze prijst zich gelukkig met de komst van de wet die het digitaal rechtsverkeer goed regelt.

Mensen die zich beledigd voelen op grond van content op social media kunnen tegenwoordig een rechtszaak indienen omdat dit soort zaken nu een juridische status hebben. Ze kan zich niet indenken dat personen in staat zijn om verwensingen van het aard zoals het recent gebeurd is op social media naar het hoofd van anderen te slingeren. “Hebben dit soort mensen geen ouders, kinderen? Staan ze er niet bij stil dat karma ook bij hun zal werken?” vraagt ze zich in gemoede af.

Kalidien-Mansaram is blij met het initiatief van de president om door middel van een NII productie mensen gerust te stellen over zijn toestand, maar vraagt zich tegelijkertijd af als niet de president juist de ondersteuning zou moeten krijgen en gerustgesteld zou moeten worden.(NII)

Share

Random Posts