Jongen (13) op brute wijze tegen de grond gewerkt - video

Op internet is een filmpje opgedoken waarop te zien is hoe een 13-jarige jongen door een portier van de Albert Heijn in Amstelveen op brute wijze tegen de grond word gewerkt.

Volgens de persoon die de beelden op het internet heeft geplaatst kon de beveiliger het niet uitstaan dat de jongens plezier hadden.

“Zie hier weer een zielige vertoning van een portier van AH die zich gerechtsmatig voelt om een 13 jarige jongen tegen de grond te werken. Ze hadden veel te veel plezier het is vakantie lekker met vrienden naar het winkelcentrum in Amstelveen. Die portier had er moeite mee dat donkere jongens plezier hadden ze stelen niet en vallen niemand lastig ze spraken wat harder leve de lol maar dat stoorde deze zwaar gestoorde man en vond het nodig om ze lastig te vallen. Dit is een zwaar racistisch aanval op onze jongeren. De jongeman die tegen de grond wordt gewerkt is pas 13 jaar een briljante leerling doet geen vlieg kwaad een super vriendelijk kind dit doet pijn en ongelooflijk dat er zulke beesten rondlopen om onze kinderen te beschadigen er staan groepen witte jongeren daar die rottigheid uithalen maar wordt niet tegen opgetreden maar een groep donkere jongeren wordt meteen lastig gevallen en opgejaagd. Wat een held een kind van 13 klootzak racistische randdebiel POTEN AF VAN ONZE KINDEREN”, aldus de filmmaakster op facebook.

Hieronder ziet u beelden van de aanval die op het internet is geplaatst. Ook is niet bekend wat de precieze oorzaak van de brute aanval is geweest op de 13-jarige jongen en of het daadwerkelijk om een racistisch motief ging.

This post was last modified on August 20, 2017, 12:37 pm

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am