Janine E (17) aangehouden voor neersteken buurmeisje (16)

De politie van het ressort Santo Dorp heeft op dinsdag 14 november de 17-jarige Janine E. aangehouden voor mishandeling.

Uit het politieonderzoek is gebleken dat de 17-jarige verdachte een buurmeisje heeft neergestoken aan de Erisstraat. Volgens de politie had het slachtoffer een woordenwisseling met de zusjes van de verdachte en dat de verdachte zich mee ging bemoeien.

Op de bewuste dag ging het 16-jarige slachtoffer naar de winkel onderweg naar huis werd zij verrast door de verdachte die haar met een scherpvoorwerp zou hebben belaagd en heeft neergestoken. Ook meldt de politie dat een buurjongen erger kon voorkomen door de verdachte het mes afhandig te maken.

Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academische Ziekenhuis Paramaribo, waar zij is opgenomen op de afdeling Chirurgie voor medische behandeling.

De verdachte is aangehouden en is na afstemming met een lid van het Openbaar ministerie in verzekering gesteld. Het scherpvoorwerp is in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Random Posts