Jaloerse man aangehouden voor belagen ex en nieuwe vriend

De politie van de Nieuwe Grond heeft op maandag 7 augustus de 33-jarige Menlo D, aangehouden voor bedreiging.

De verdachte die zijn ex-vrienden meerdere malen zou hebben bedreigd en mishandelt, wist al een geruime tijd uit handen van de politie te blijven.

Op maandag 7 augustus ging de verdachte bij het woonadres van zijn ex-vriendin langs, daar zag hij zijn ex samen met een andere manspersoon uit een voertuig stappen.

De verdachte die het blijkbaar niet kon verkroppen ging volgens de politie op het koppel af en vernielde het voertuig van de nieuwe vriend. Nadat de verdachte de voertuig heeft vernield ging hij achter het koppel aan maar die zagen hun kans en renden vervolgens de woning binnen om erger te voorkomen.

Het koppel deed aangifte bij de politie en Menlo, werd op dezelfde dag opgespoord en aangehouden door de politie.

Begin van dit jaar had de verdachte een vuistvuurwapen tegen het gezicht van het slachtoffer aangedrukt, omdat ze een einde aan hun relatie bracht.

Op maandag 12 juni ging de verdachte weer naar het woonadres van zijn ex-vriendin, op dat moment stond het slachtoffer op het punt in een taxi te stappen, toen ze door de verdachte werd vastgegrepen en meegesleurd naar zijn woning. Ook toen heeft de verdachte het slachtoffer mishandeld en daarna bij haar woning gedumpt.

Op maandag 7 augustus kwam daar een einde aan, de verdachte werd door de politie van Nieuwe Grond opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.