Is Bouterse wel of niet ziek? Volgens Cliff Limburg is hij niet ziek

Paramaribo – De directeur van het Nationaal Informatie Instituut, Clifton Limburg wenst hierbij te benadrukken dat President Desiré Bouterse niet opgenomen is in het ziekenhuis. Cliff Limburg, gaf aan dat op advies van het medisch team het staatshoofd nog moet uitrusten na de recente ingreep op Cuba.

Jaren gaan er geruchten dat Bouterse ernstig ziek is en zou lijden aan een nierkwaal. Ook wordt gespeculeerd over een mogelijke prostaataandoening. Pas geleden wilde een woordvoerder ook al niet zeggen wat voor ingreep Bouterse in Cuba heeft moeten ondergaan.

Cliff Limburg laat ook weten dat het bericht op sociale media opzettelijk door kwaadwilligen wordt verspreid met als doel paniek te zaaien en een sfeer van onzekerheid te creëren bij grote delen van ons volk.

Zodra de President volledig hersteld is, gaat hij weer aan de slag. Tot die tijd fungeert Ashwin Adhin als waarnemend President. De Surinaamse gemeenschap wordt opgeroepen om niet af te gaan op sensationele berichtgevingen die vooral op sociale media de ronde doen.

Share

Random Posts