Inbraak bij Stichting Projekten, bewaker vastgebonden door criminelen

Paramaribo – Zaterdagavond hebben criminelen bij Stichting Projekten ingebroken. Aan starnieuws verteld de organisatie dat de bewaker door vier gemaskerde mannen werd overmeesterd en vervolgens werd vastgebonden.

Ook vertelde de organisatie dat de rovers het hele kantoor hebben doorzocht naar waardevolle spullen. De criminelen lieten een ravage achter, ze hebben deuren ingetrapt, kasten leeggehaald en een brandkast geforceerd. Ze hebben alle waardevolle spullen meegenomen, waaronder zes laptops, een mengpaneel en versterker van een externe die meedoet aan de vakantieactiviteiten voor jongeren in Suriname.

Stichting Projekten die al ruim 24 jaren werkt aan educatie en vorming van jongeren middels diverse projecten, is de afgelopen week gestart met vakantieactiviteiten rondom ‘Natuur en milieu’. Deze activiteiten gaan door tot en met 8 september. Al wachtend op de Forensische Opsporing van de politie op zondag heeft het team van Stichting Projekten besloten zich niet in een hoek laten drukken, schrijft Starnieuws.

“We gaan redden wat er te redden valt, we ruimen op en maken ons klaar om de kinderen morgen weer met leuke leerzame activiteiten te ontvangen. We hebben als stichting de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad, maar we zullen ons volledig blijven inzetten voor onze Surinaamse jeugd”, aldus Stichting Projekten.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.