Gieren B. die zich voordeed als politieagent aangehouden in politiebureau

De Politie van het station Santo Boma heeft op woensdag 22 november de 26-jarige Gieren B. na afstemming met een lid van het Openbare Ministerie in verzekering gesteld en ingesloten te Lelydorp. Gieren was eerder ingesloten te Santo Boma wegens mishandeling van zijn vrouw.

Na zeven dag werd op hij op verzoek van zijn vrouw invrijheid gesteld. Gieren zou de zelfde dag van zijn invrijheidstelling naar de woning van de moeder van een mede arrestant zijn geweest.Hij hield de bejaarde vrouw voor dat hij een rechercheur is verbonden aan het politiebureau te SantoBoma. Vervolgens hield hij haar voor dat haar zoon die is ingesloten een raadsman in de arm heeft genomen en dat de kosten daarvoor beraamd zijn op SRD 2000.Volgens de pseudo rechercheur moest de vrouw namens haar zoon het geld afgeven aan hem om zaken te finaliseren. De vrouw die slechts SRD 1.500 thuis had overhandigde dat bedrag aan Gieren.

Nadat de verdachte was vertrokken, koesterde de moeder argwaan en stapte naar het politiebureau. Na onderzoek bleek dat haar zoon niemand had gestuurd om geld te halen voor een raadsman.De ingesloten zoon kon niemand anders bedenken dan de pas in vrijheid gestelde arrestant, Gieren met wie hij het kiezen van een raadsman heeft besproken. Terwijl de aangeefster op het bureau zat verscheen Gieren ten burele om zijn mobiele telefoon op te halen die eerder bij zijn arrestatie door de politie in beslag was genomen. Gieren werd terstond aangehouden en mocht zijn verblijf verlengen in het politie station te Lelydorp.(KPS)

This post was last modified on November 26, 2017, 9:24 am

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am