Gewapende overvaller schiet zichzelf in het kruis

Een gewapende overvaller werd door de politie in Chicago aangehouden nadat hij zichzelf in het kruis schoot toen hij probeerde gestolen goederen in zijn zak te stoppen.

De 19-jarige Terrion Pouncy uit Chicago, Illinois, liep de Maxwell Street Express binnen, die bekend staat om zijn hotdogs.

Volgens de politie hield de verdachte twee werknemers onder schot en eiste dat ze hun portemonnee moesten overhandigen, de twee mannen, 39 en 45 jaar oud deden wat hen verteld werd, en overhandigden hun bezittingen.

Tijdens zijn vlucht probeerde de verdachte de gestolen spullen in zijn zak te stoppen, maar in plaats daarvan trok hij per ongeluk aan de trigger van het pistool en schoot zichzelf in het kruis .

Omdat de verdachte niet aangehouden wilde worden, bleef hij maar rennen, maar stopte uiteindelijk bij een tankstation, waar hij de politie belde. Ondertussen namen de slachtoffers ook contact op met de politie om de overval te melden, die op bewakingscamera’s werd vastgelegd.

De verdachte werd in het ziekenhuis gearresteerd nadat zijn kleding een match bleek te zijn met de kleding als van de gewapende overvaller. Ook troffen de agenten de portemonnee en wapen die werd buitgemaakt en gebruikt tijdens de overval bij de verdachte.

Random Posts