Gestoorde zoon onthoofd moeder omdat hij er zin in had - video

De toen 18-jarige Oliver Mauricio Funes Machado, die zijn moeder begin dit jaar onthoofde omdat hij er zin in had, word niet aangeklaagd omdat hij geestelijk niet in orde is.

De openbare aanklager Michael Waters, zei dat het hof heeft besloten om de zaak tegen de 19-jarige Oliver Mauricio Funes Machado niet verder voort te zetten nadat artsen van het Centrale Regionale Ziekenhuis beweerde dat de verdachte niet geestelijke in orde is en dat hij in het Centraal Regionaal Ziekenhuis word behandeld met psychische problemen, maar zodra hij wordt vrijgelaten, zal Machado worden aangeklaagd voor eerstegraadsmoord voor het doden van zijn moeder, 35-jarige Yesenia Funez Beatriz.

In maart belde Machado rond 12.45 uur zelf de politie op om te melden dat hij zijn moeder heeft vermoord in haar huis op Morgan Drive. Politieagenten die ter plaatse aankwamen hadden de woning omsingeld en gaven Machado de opdracht naar buiten te komen. Machado liep vervolgens de woning uit en hield het moordwapen in de ene hand vast en het hoofd van zijn moeder in de andere.

EĆ©nmaal in de woning troffen de agenten het levenloze lichaam van de moeder aan en twee minderjarige kindjes die ongedeerd waren. De verdachte werd ook zonder enige problemen aangehouden door de politie.

Enkele dagen voor de moord op zijn moeder werd de verdachte vrijgelaten uit het kliniek, waar hij werd behandeld voor psychische problemen. De verdachte nam vier verschillende soorten medicijnen in voor psychose en schizofrenie.

Tijdens de ondervragingen vertelde de verdachte dat hij zijn moeder op 6 maart acht keer heeft neergestoken daarna heeft onthoofd en het mes vervolgens in haar mond heeft achtergelaten, omdat hij er zin in had".

This post was last modified on October 18, 2017, 2:45 am

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am