Dronken man trapt hoogzwanger vriendin in de buik – video

Een 37-jarige man moest zich afgelopen weer voor een Britse rechtbank verantwoorden omdat hij zijn toen zijn 19-jarige hoogzwangere vriendin in het buik had geschopt waardoor ze haar kind verloor. de afgelopen week kreeg de 37-jarige Stuart Samson een celstraf van twee jaar en negen maanden opgelegd.

De 19-jarige Jessy Johnson, verloor in april vorig jaar haar baby toen ze vijf dagen voor de bevalling een harde trap van haar partner kreeg.

Het drama vond vorig jaar plaats op 16 april in een bar in Hemsworth. Tijdens het proces in Leeds werden beelden getoond van hoe de dronken Samson zijn vriendin in de buik trapt en dat ze vervolgens op de grond viel. Volgens aanklager Peter Moulson fluisterde Samson nadien in het oor van Johnson om geen ambulance te bellen.


De ochtend na de trap voelde ze namelijk geen bewegingen van de baby in haar buik, en ook de dokters konden geen hartslag meer meten. Na een scan werd de harde realiteit duidelijk: haar baby, een meisje dat Mila Frances zou heten, was gestorven, melden verschillende kranten.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.