Dronken autobestuurster in verzekering gesteld na aanrijding

De 25-jarige autobestuurster Tanasha O. gehuwd K. is op zondag 25 februari door de Verkeersunit van Regio Midden in verzekering gesteld.

Tanasha die diep in het glaasje had gekeken, veroorzaakte in de late avond van 25 februari een aanrijding aan de Monplasirweg. De wetsdienaren van de Verkeersunit die inspeelden op de melding stelden op de plek een onderzoek in.

Uit het onderzoek is gebleken dat Tanasha plotseling op de rijhelft van haar tegenligger kwam met als gevolg een botsing. De inzittenden van het ander voertuig bestaande uit man, vrouw en 2 kinderen van 11 om 8 jaar hebben letsels opgenomen. Per ontboden ambulance zijn de gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het 8-jarig kindje is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De andere drie gezinsleden zijn na medische behandeling heengezonden.

Het rijbewijs van de dronkenbestuurster is ingevorderd en is zij voor een blaastest overgebracht naar het politiebureau. In eerste instantie blies zij 650 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. De toegestane promillage is 220 microgram.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de jonge vrouw ter zake art. 20 lid 3 van de Rijwet in verzekering gesteld.(kps)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am