Dronken autobestuurster in verzekering gesteld na aanrijding

De 25-jarige autobestuurster Tanasha O. gehuwd K. is op zondag 25 februari door de Verkeersunit van Regio Midden in verzekering gesteld.

Tanasha die diep in het glaasje had gekeken, veroorzaakte in de late avond van 25 februari een aanrijding aan de Monplasirweg. De wetsdienaren van de Verkeersunit die inspeelden op de melding stelden op de plek een onderzoek in.

Uit het onderzoek is gebleken dat Tanasha plotseling op de rijhelft van haar tegenligger kwam met als gevolg een botsing. De inzittenden van het ander voertuig bestaande uit man, vrouw en 2 kinderen van 11 om 8 jaar hebben letsels opgenomen. Per ontboden ambulance zijn de gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het 8-jarig kindje is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De andere drie gezinsleden zijn na medische behandeling heengezonden.

Het rijbewijs van de dronkenbestuurster is ingevorderd en is zij voor een blaastest overgebracht naar het politiebureau. In eerste instantie blies zij 650 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. De toegestane promillage is 220 microgram.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de jonge vrouw ter zake art. 20 lid 3 van de Rijwet in verzekering gesteld.(kps)

Random Posts