Dode baby op straat aangetroffen naast naakte moeder en zus – video

De politie in Californië onderzoekt een bizarre zaak van een moeder en haar twee kinderen die naakt werden aangetroffen op straat. De 2 maanden oude baby meisje overleefde het niet en haar achtjarige zus en de moeder werden naar het ziekenhuis afgevoerd.

Volgens de politie waren zowel moeder als dochters bedekt met een wit poeder, wat uit onderzoek is gebleken dat het om babypoeder ging. De situatie van de achtjarige meisje is naar verluidt kritiek, terwijl haar moeder in een stabiele conditie verkeert.

Mensen zagen de moeder tegen 22.30 uur naakt in de buurt rond lopen met haar kinderen, en dat zij aan een raam van een winkel heeft geklopt, maar dat niemand haar en de twee kinderen heeft geholpen, aldus een politiewoordvoerder.  Even later werden de moeder en haar twee dochters achter bij een supermarkt aangetroffen.

Volgens de eigenaar van de winkel is de moeder een vaste klant en een bekende in de buurt. De politie gaf beelden  vrij, waarop de moeder voor het laatst gezien is met haar twee kinderen samen met de vader.

De politie gaat ervan uit dat dit om een misdrijf gaat, maar hebben verder nog niemand aangehouden.

 

Random Posts